- Autor: Lenibear
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Máslo čerstvé | 30 |
| Quark | 250 |
| pšeničná celozrnná mouka | 90 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 20 |
| Kypřící prášek do pečiva | 20 |
| Vejce celá průměr | 165 |
| Mrkev | 500 |
| Rozinky | 35 |
| Vlašské ořechy | 60 |
| Vanilkový puding | 37 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 450 |
Dochucovadla:
---
Energetická hodnota celkem: 8253 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 209,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 115,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 550 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 13.9, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






